Æggekage

Mange taler varmt om Rungstedgaards frokostbuffet. Og det er vi naturligvis stolte af. Vi har ikke et dikteret manifest, som vi slavisk følger. Vi har bare en passion for at gøre vores gæster glade og om det er fiskefilet eller æggekage der er midlet, tager vi det gerne i brug. For vi elsker frokost og vi elsker glade gæster.


ÆGGEKAGE MED RØGET MAKREL OG PURLØG TIL 4 PERS.

  • 6 æg
  • 2 dl sødmællk
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk kartoffelmel
  • 2 hele røgede makreller i filet uden skind
  • 12 stk cherrytomater i både
  • 1 stor håndfuld fint skåret purløg
  • Smør
  • Sort peber fra møllen


Æg og mælk piskes sammen før melet hældes i. Smelt smør på en dyb mellemvarm pande, når smørret er bruset af hældes blandingen i. Når æggekagen er fast og gylden i bunden vendes den ud på et fad og der pyntes med makrel, tomater og purløg.


NU MANGLER DU BARE EN SNAPS OG EN ISKOLD PILSNER!