Waldorfsalat

OPSKRIFT TIL 6-7 PERSONER

  • 6 stængler bladselleri 
  • 3-4 æbler 
  • 150 g vindruer 
  • 3 dl drænet yoghurt 
  • 1 citron, reven skal og saft 
  • 1 spsk sennep 
  • Havsalt og kværnet sort peber 
  • 100 g valnøddekerner 

Skær bladselleri i tynde skiver eller stave. Halver vindruerne og tag kernerne ud, læg lidt til side til pynt. Skræl æblerne, tag kernehuset ud og skær æblerne i tynde stave.

Rør yoghurt sammen med sennep, citronskal og saft, salt og peber og smag til. Vend til sidst æblestave, bladselleri, halvdelen af valnøddekernerne, druer og dressing forsigtigt sammen med i en skål.

Pynt med vindruer og valnødder. Lad salaten stå koldt indtil den serveres. 

Se opkriften på andesteg her.

 

VELBEKOMME