Rungstedgaard søger fire nye kokke

VI VIL GERNE GØRE DET KORT OG PRÆCIST, SÅ HER HAR DU DET VIGTIGSTE: 1 x MORGENKOK/KOLDT PARTI · 1 x FROKOSTKOK/VARMT PARTI · 2 x AFTENKOK. Upload ansøgning med CV og foto. Gør det bare med det samme. Ender du med at blive ansat, vil du næppe fortryde det.

Tryk her for at ansøge. 

På Rungstedgaard er vi ved at overgå til økologi, og vi har et oprigtigt fokus på reduktion af madspild. Vi er stolte over at have etableret 1000m2 køkkenhave med egne bista- der, som benyttes til eget forbrug i restauranten – bl.a. ifm. vores nyåbnede á la carte.  Nå ja, og så er vi fleksible, og vi har både attraktive personalevilkår og attraktive vagtplaner.

Vi forventer, at du tager ejerskab og er glad for at samarbejde med dine kolleger. Du skal sik-re, at kvaliteten af dit arbejde er i top, så servicen kører, og du dermed bidrager til, at den dag-lige produktion forløber optimalt. God hygiejne og grundig rengøring er en selvfølge for dig.

Vi forestiller os, at du er faglært kok eller som minimum har solid køkkenerfaring. Du er vant til at kræse om maden, er energisk og kvalitetsbevidst – og gerne med et smil på læben. Formentlig har du også et godt overblik og er fleksibel. Det vil i hvert fald være et plus.

Vi belønner selvfølgelig med en løn der modsvarer dine kvalifikationer.

TILTRÆDELSE: SNAREST MULIGT!

Er du stadig i tvivl, så ring og tal med en af vores kokke på telefon 45 86 44 22

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Rungstedgaard er et Hotel- & Konferencecenter smukt beliggende i Nordsjælland. Virksomheden summer af liv og der er stort fokus på det gastronomiske niveau. Du bliver en del af et team af kreative og dynamiske kokke, hvis enkle filosofi er, at smagen skal være i centrum, og hvor kun de bedste af sæsonens råvarer bliver brugt i madlavningen.  Du vil være en vigtig faktor, som samme med det øvrige team, skal stå i spidsen for at give gæsterne en sublim oplevelse, både til konferencer, fester, events og à la carte.