Tid til grill

Tiden er over os, hvor aftenerne bliver længere, nætterne bliver lysere og selskabet (og ikke mindst køkkenet) rykker ud på terrassen. Det er med andre ord, tid til grill.

Og i den forbindelse skal i naturligvis have Rungstedgaards bud på en god sommerolie/mariande.

Rungstedgaards sommerolie/marinade er balanceret på kant, krydderurter og syre. Vi bruger marinaden til kød, såvel som en let olie-dressing til grillede sommersalater.

OPSKRIFT:

  • 2 dl neutral olie
  • 1 spsk hakket citrontimian
  • 1 tsk hakket hvidløg
  • 1 tsk hakket persille
  • 1 tsk hakket rød chili
  • Salt og peber

Olien varmes op med chili, hvidløg salt og peber. Herefter køles den til ca. stuetemperatur før citrontimian og persille tilsættes. Rør hele herligheden sammen og stil den på glas eller flaske.


VELBEKOMME!
 

Olien kan laves til hele sommeren,
men vær varsom med chilien
når der laves større mængder.