Spinatbananvafler

UDEN GLUTEN, LAKTOSE OG TILSAT SUKKER

Nu kan du lave dine egne sunde, grønne, energifyldte og suverænt lækre vafler til morgenmad når du overnatter på Rungstedgaard.

Og kan du ikke vente til næste gang du besøger os, så får du opskriften her.
 

OPSKRIFT TIL 4 PERSONER:

  • 3,5 dl mandelmælk
  • Skal af 1/2 økologisk citron
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk olie 
  • 175 gr boghvedemel
  • 75 gr frisk spinat
  • 1 spsk bagepulver
  • 2 1/2 banan

Det hele puttes i en blender og bzzz, bzzz... Så har du den fineste vaffeldej klar til at hælde i vaffeljernet. Bær og andre lækkerier kan tilsættes efter smag & behag.


GOD MORGEN & VELBEKOMME!

 

Psst... har du ikke noget vaffeljern
- så kalder vi det bare en  spinat-banan-pandekage :-)