Knivskarpe kokkeknive

En forudsætning for at kunne lave god mad er at have værktøjet i orden. Kokkens knive er hans forlængede arm. Alle kokke har deres egne knive og der er en uskreven lov om ikke at røre andres knive.
 

MEN HVORDAN PASSER MAN BEDST PÅ SINE DOLKE ?
 

  • Aldrig under nogen omstændigheder må de komme i opvaskemaskinen
  • Et godt strygestål er et musthave. Til forskel for hvad mange tror sliber strygestålet ikke kniven, den retter bare skæret op.
  • Køb en slibesten, de fås i mange varianter men for et par hundrede kroner får man en, der fint møder behovet i hjemmet.
  • Knivmagnet - i ved den slags der hænger på væggen er også no go. Magnetisme ændrer ionerne i stålet og gør dem sløve.


Følger man disse få råd er det kun fingrene man så skal passe på 😉


LASSE // KOK