Vintermenu

Fra november til januar anbefaler vi nedenstående menu. Menuforslaget er lavet med fokus og udgangspunkt i årstidens råvarer. Retterne er blot tænkt som forslag og inspiration. Vi tilpasser med glæde så menuen falder i lige netop jeres smag.

 

FORRETTER

  • Langtidsbagt torsk med jordskokke emulsion, jordskokke chips, kammuslingvinaigrette med æble og dild

  • Gravad okse med mayonnaise af syltede svampe, salte hasselnødder, tørrede trompetsvampe og persilleolie


HOVEDRETTER

  • Kalvefilet med selleripure, shitakisvampe, rosenkålsblade og sauce med stegte kalvebrisler

  • Rosastegt andebryst, confiteret pastinakker, palmekål med appelsin, glace med brunet smør, portvin og ristede hasselnødder


SERVERET A'PART

  • Kartoffel- og persillerods pure med grov sennep og citron

  • Stegte rodfrugter glaseret med smør og trøffelhonning


DESSERT

  • Æblecrumble, kaneliscreme, sprøde æbler, salt karamel, gele på æbler og rød skovsyre

  • Pære pocheret i hvidvin, lime & estragon med chokolade sorbet, macadamianødder og mascarponemousse med vanilje

 

​VELBEKOMME!