Vintermenu

Fra november til januar anbefaler vi nedenstående menu. Menuforslaget er lavet med fokus og udgangspunkt i årstidens råvarer. Retterne er blot tænkt som forslag og inspiration. Vi tilpasser med glæde så menuen falder i lige netop jeres smag.

 

FORRETTER

  • Langtidsbagt torsk med jordskokke-emulsion, kammusling-vinaigrette, æble og dild

  • Gravad okse med purløgsmayonnaise, syltede bøgehatte, salte hasselnødder og sprød havre


HOVEDRETTER

  • Kalvefilet med selleripure, shiitake svampe, rosenkålsblade og sauce med stegte kalvebrisler

  • Rosastegt andebryst med confiterede pastinakker, økologisk rød grønkål, pigeonæble og glace med brunet smør og portvin


SERVERET A'PART

  • Stuvede kartofler med skalotteløg, sprøde chips og karse

  • Bagte rodfrugter glaseret med smør og citron timian


DESSERT

  • De bedste danske æbler både som friske- og grød, kanel iscreme, butterdej, toffee og skovsyre

  • Pære pocheret i hvidvin, lime & estragon, mælkechokolade sorbet, macadamia nødder og mascarpone med vanilje

 

​VELBEKOMME!