Sommermenu

Fra maj til juli anbefaler vi nedenstående menu. Menuforslaget er lavet med fokus og udgangspunkt i årstidens råvarer. Retterne er blot tænkt som forslag og inspiration. Vi tilpasser med glæde så menuen falder i lige netop jeres smag.

 

FORRETTER

  • Fjordrejer og dampede hvide asparges, hollandaise, kartoffelchips og urter

  • Grillet kalvecarpaccio med østersvinaigrette, frissée, radise, citronemulsion & friteret skorzonerrødd


HOVEDRETTER

  • Helleflynder og hummer, æble, fennikel, små gulerødder og sauce med safran og kørvel

  • Kalvefilet med grønne asparges, persillepure, ærter, spæde løg og  cremet sauce med løvstikke


SERVERET A'PART

  • Små kartofler med smør og purløg


DESSERT

  • Komprimerede vinrabarber, rosmarinsorbet, sprød sable og lavendel perler

  • Jordbær og jordbæriscreme hyldeblomsttapioka, mascarpone med lime og vanilje

 

​VELBEKOMME!