Sommermenu

Fra maj til juli anbefaler vi nedenstående menu. Menuforslaget er lavet med fokus og udgangspunkt i årstidens råvarer. Retterne er blot tænkt som forslag og inspiration. Vi tilpasser med glæde så menuen falder i lige netop jeres smag.

 

FORRETTER

  • Rømørejer og dampede hvide asparges, ægte sauce med citron, kartoffelchips og urter

  • Grillet carpaccio med østersvinaigrette, vild brøndkarse, radise, citronemulsion og friterede skorzonerrødder


HOVEDRETTER

  • Helleflynder og sauce med hummer og safran. Æble, fennikel, små gulerødder og kørvel

  • Kalvefilet med grønne asparges, persillepuré, ærter, spæde løg og cremet sauce med løvstikke


SERVERET A'PART

  • Små dampede kartofler med smør, havsalt og purløg

  • Kold kartoffelsalat i grønne nuancer, med persille, agurk, sukkerærter og purløg


DESSERT

  • Variation af danske rabaarber med lavendelsorbet, parfait af økologisk 50% fløde og fransk cannelet

  • Friske jordbær, jordbærsorbet, jordbærgele, vaniljemousse og hyldeblomstperler

 

​VELBEKOMME!