Sensommermenu

Fra august til september anbefaler vi nedenstående menu. Menuforslaget er lavet med fokus og udgangspunkt i årstidens råvarer. Retterne er blot tænkt som forslag og inspiration. Vi tilpasser med glæde så menuen falder i lige netop jeres smag.

 

FORRETTER

  • Lyssej krydresaltet med fenikkelfrø, korianderfrø og anisfrø. Dildemulsion, saltet og syltet agurk, sprød rugbrød og fennikel

  • Let røget poussinbryst, crudité af beder, saltet æggeblomme, løgsorbise og æble


HOVEDRETTER

  • Langtidssteg oksefilet, pure af butternut squash, asparges broccoli, ristede bøgehatte, økologiske brøndkarse og cremet sauce med morkler

  • Kronhjortfilet og croquette af hjortekølle- og kalveskank, persillerodspure, kejserhatte, mini porre og sauce med sherry og ribs


SERVERET A'PART

  • Mos med urter, citron og persille

  • Små ristede kartofler


DESSERT

  • Mørk chokolademousse brombærsorbet, friske brombær, chokolade og havre crumble

  • Variation af sensommerens bær. Mazarin, marengs og iscreme med tonga bønne

 

​VELBEKOMME!