Forårsmenu

Fra marts til april anbefaler vi nedenstående menu. Menuforslaget er lavet med fokus og udgangspunkt i årstidens råvarer. Retterne er blot tænkt som forslag og inspiration. Vi tilpasser med glæde så menuen falder i lige netop jeres smag.


FORRETTER

  • Rimet laks, peberrodsemulsion, citrus, dild, agurk, salturt & sprød rug

  • Stenbiderrogn, æggecreme, sprødt brød, fedtegrever, karse og syltede løg


HOVEDRETTER

  • Unghanebryst ”Rossini”, foie gras terrine, små gulerødder, nye løg, sprød brioche, hønsesky og revet trøffel

  • Oksefilet med spidskål, morkler, spinatpure, syltede knoldselleri & blanquette sauce med sennepskorn & citrontiman


SERVERET A'PART

  • Kartoffelmos med æble, selleri og kapers vinaigrette

  • Perlebygs ”risotto” monteret med krydderurter og Vesterhavsost


DESSERT

  • ”Mormors i nye klæder” citronfromage, mælkeis, citron- gele og sprød citronmåne

  • Hvid chokolade cheesecake. Mandarinsorbet og hjemmelavet dulce de leche med flagesalt


​VELBEKOMME!