Efterårsmenu

Fra oktober-november anbefaler vi nedenstående menu. Menuforslaget er lavet med fokus og udgangspunkt i årstidens råvarer. Retterne er blot tænkt som forslag og inspiration. Vi tilpasser med glæde så menuen falder i lige netop jeres smag.

 

FORRETTER

  • Pighvar, karljohanmayonnaise, syltede kvæde, svampebouillone

  • ”Tatar” af røget okseinderlår. Rødbeder, komprimeret æble, sprød hønseskind og purløgsolie


HOVEDRETTER

  • ”Boeuf Bourguignon” oksetykstegsfilet med borretane løg, ventreche, kejserhatte, trøffel, selleripure og rødvinssauce

  • Stegt poussin, blanquette sauce med rødder og persille, syltede løg og sprøde pastinakker


SERVERET A'PART

  • Mos med urter, citron og persille

  • Små ristede kartofler


DESSERT

  • Kokos panna cotta med passions sorbet, mango gele, kokos og havre müesli

  • Creme brulée, figner, mandler og hasselnødder i karamel, abrikossorbet

 

​VELBEKOMME!