Efterårsmenu

Fra oktober-november anbefaler vi nedenstående menu. Menuforslaget er lavet med fokus og udgangspunkt i årstidens råvarer. Retterne er blot tænkt som forslag og inspiration. Vi tilpasser med glæde så menuen falder i lige netop jeres smag.

 

FORRETTER

  • Pocheret pighvarfilet, karljohan-mayonnaise, syltede pærer, svampe bouillon og fuglegræs

  • Soya- og mirin marineret islandsk laks. Soya, avocado creme, agurk, saltede jordnødder, sugarsnaps og shiso karse


HOVEDRETTER

  • Oksefilet med variation af selleri, spæde kål, sprød ventreche, rødvinssauce og trøffel

  • Stegt poussinbryst på ben og confiteret lår. Lys frikassé, sprød hønseskind, rødder, persille og syltede løg


SERVERET A'PART

  • Mos med urter, citron og persille

  • Små ristede kartofler


DESSERT

  • Panna cotta med brun farin, passionsfrugt-sorbet, mango-gele, kokos müsli og karamelliseret ananas

  • Mokka crème brûlée med kaffeiscreme, hasselnødde sponge cake, kirsebærsirup og tuille

 

​VELBEKOMME!