Det' ikke bare
et måltid...

Det’ ikke bare et måltid


Uden mad og drikke duer helten ikke! På Rungstedgaard sørger vi for at vores gæster får noget godt til maven, så I kan forsætte dagens begivenheder med fornyet energi. Vi har en meget enkel filosofi i køkkenet – smagen skal være i centrum og kun de bedste råvarer lander på bordet. Vi ønsker at give dig en gastronomisk oplevelse, som du ikke vil finde andre steder. Du vil her føle dig taget godt af, og skulle der være nogle allergier, specielle ønsker eller behov, så imødekommer vi gerne disse. 

Hos Rungstedgaard elsker vi at overraske, også når det kommer til mad. Du vil hurtigt opdage at dette ikke bare er et måltid – det er meget mere!


MAD OG FORPLEJNING TIL MØDER OG KONKURRENCER

I forbindelse med møder og konferencer har vi en skøn restaurant med lækker udsigt til Øresund og Rungstedhavn. Her vil der hver dag blive serveret morgenmad, frokost og evt. middag til vores mange møde- og konferencegæster. Læs her mere om dagens måltider.

I restauranten er der plads til 275 gæster, og her kan I efter et sent møde eller konference byde jeres gæster på middag. Vi gør dog opmærksom på, at vores restaurant desværre ikke er en a la carte restaurant, så middage skal forudbestilles.


GODE RÅVARER OG HØJ KVALITET

Gode råvare er en vigtig ingrediens, hvis man vil lave et udsøgt måltid, derfor er dette også i højsædet hos vores køkkenteam. Det er med sæsonens gode råvarer, at man får råvarernes smag og kvaliteter frem, og derfor også her at man virkelig kan udnytte deres fulde potentiale. 

Vores gastronomiske køkkenteam har derfor slået hovederne sammen og udviklet nogle skønne forslag til årstidens menuer. Menuerne er velegnet til når du skal holde såvel fest som konference hos Rungstedgaard. Alle vores menuer er tænkt som forslag og inspiration, så skulle I have særlige ønsker, vil vi meget gerne høre dem og tilpasse en menu specielt til jer.


NORDSJÆLLANDS BEDSTE BRUNCH

Derudover byder Rungstedgaard hver søndag på en lækker søndagsbrunch, hvor du har mulighed for at starte dagen med alt hvad hjertet kan begære. Her får du lov til at smage på nogle af vores mange specialiteter og nyde den gode udsigt og atmosfære, som hviler over Rungstedgaard. Book bord til brunch.


BELIGGENHED, BELIGGENHED OG ATTER BELIGGENHED

Der er ingen vej uden om, Rungsted er et fantastisk sted, der rummer en masse skøn natur. Rungstedgaard ligger lige midt i det hele, og er derfor omgivet af park, skov og strand. Indtag maden i vores restaurant, eller hvis vejret indbyder til det, kan den også nydes på vores terrasse, med udsigt til Øresund. Her kan du indsnuse den friske luft inden dagens gøremål og agenda forsætter. 

Med et besøg hos Rungstedgaard er man altid velkommen til at benytte sig af vores mange faciliteter eller tage en frisk gå- eller cykeltur i skoven. Receptionen står altid klar til at hjælpe med inspiration og gode input, hvis du mangler ideer til aktivit

Luk
Åben

HAR DU LYST AT SPISE MED?

- husk at booke bord
Læs mere

Nyd en lækker middag i vores hyggelig lounge, hvor vi hver aften forkæler vores gæster med dejlig mad, lavet med kærlighed til det lokale, nordiske og rene køkken. Menuen kan variere fra dag til dag, afhængig af hvilke råvarer, der smager bedst lige netop nu. 

Læs mere

Årstiderne på Rungstedgaard

Søndagsbrunch

Læs mere

Synes du også at Spumante og Bloody Mary burde væres standard i en brunch? Det gør vi...
Husk at booke bord i god tid.

Læs mere

Vidste du at...

Læs mere

At vores kaffebuffeter bliver forsynet med friske lækkerier 4 gange i løbet af dagen. Vi elsker at forkæle jer. Og selvfølgelig tager vi højde for om der er allergener eller andre hensyn vi skal tage.

Læs mere

Følg os på Instagram

ER DU VORES NYE KOLLEGA I KØKKENET? RING ELLER SKRIV TIL MIG, HVIS DU ER INTERESSERET I EN PRØVEVAGT. // JAN, KØKKENCHEF