Fester

Festpakker

FESTPAKKER - NOGET FOR ENHVER SMAG!

På Rungstedgaard ved vi at mennesker og behov er forskellige, men vi ved også at de fleste har behov for noget konkret at forholde sig til. Derfor har vi sammensat forskellige festpakker, eller såkaldte festoplevelser, samt et par muligheder for vinsmagninger, som vi arbejder ud fra. Med en festpakke får du det hele samlet, både mad, drikkevarer og lokale. Vi sørger for at alt er klar ved jeres ankomst, hvor der vil være dækket op med hvideduge, servietter, lys og blomster, medmindre andet er aftalt. Under festen skal I blot læne jer tilbage og nyde den festlige begivenhed. 
 

RUNGSTEDGAARD TILBYDER FØLGENDE FESTPAKKER

Alle festoplevelser er tænkt som oplæg, med mulighed for selvbestemmelse og særlige tilvalg. Børn er altid meget velkomne, og ved vores restaurant har vi et skønt legerum, hvor de små kan tumle og boltre sig. 


LÆKKER MAD I SÆRKLASSE

I køkkenet på Rungstedgaard sætter vi pris på kvalitet, her skal maden være smuk og smagfuld. Vi ønsker at vores gæster går fra bordet mætte, med et smil om læben og med mindet om et udsøgt måltid. Vores køkkenchef og hans team vil typisk sammensætte en menu baseret på sæsonens råvarer. Er der særlige behov, allergier eller ønsker, så hører vi gerne fra jer, og vi tilpasser med glæde menuen så den falder i lige netop jeres smag. Lad dig her blive inspireret af vore festmenuer.


RUNGSTEDGAARD MIDT I NATUREN

På Rungstedgaard er mulighederne mange for netop din fest! Og med en festpakke kan vi tilbyde dig en fantastisk alt-i-en løsning. Du vil få veltilberedt mad, fantastisk service og et udvalg af skønne festlokaler. Lokalerne er indrettet med charme og stil, de er lyse og venlige og så har de alle en smuk udsigt, til enten vand, skov eller begge dele. I har altid fri mulighed for at udnytte vores beliggenhed og dens muligheder, når du holder fest på Rungstedgaard.

Vi ligger lige ud til både park og skov samt Rungsted Havn, hvor I kan spejde ud over Øresund. Så skulle der være behov for lidt frisk luft inden festen, behov for at strække eller hvile benene efter en svingom på dansegulvet, eller blot nyde udsigten, så skal I være mere end velkomne.

Skulle festen forsætte til langt ud på natten, så tilbyder vi også overnatning. Vi har et stort udvalg af værelser, som alle indeholder det der skal til for at nyde en god nats søvn. Morgenen derpå vil I blive mødt af en lækker morgenbuffet, der indeholder alt, hvad der skal til for at give jer en god start på dagen. Læs mere om vores værelser.

 

I lever op til jeres slogan på alle mulige måder. Min mand og jeg samt alle vore gæster var ovenud tilfredse med hele arrangementet. Maden var super og tjener Thomas betjente os på en fin og omhyggelig måde, lige fra vi ankom til vi sagde farvel. Jan & Ethels Guldbryllup.