Buffet

Vores køkkenchef og hans team har kreeret et buffetforslag, som kan serveres året rundt. Buffeten er blot et forslag, og vi sammensætter naturligvis gerne en buffet, som passer lige netop til jeres ønsker. 
 

FORRETTER

  • Forret vælges fra selskabsmenuen, serveret på tallerken


BUFFET

  • Hjemmerøget laks, hjertesalat, salatløg, mormordressing og dild

  • Estragonfarseret unghane, blomkål, estragoncreme og saltmandler

  • Tærte med bløde porrer og spinat

  • Citronstegt lammekrone med dadel tomater og sauce med timian

  • Rosastegt oksecuvette, bearnaisesmør og timianstegte kartofler

  • Haricots verts, sennepsvinaigrette og hasselnødder

  • Broccoli salat med tranebær og solsikkekerner

  • Klassisk Cæsarsalat med parmesan og croutons

  • Økologiske danske gårdoste, oliven, figner i karamel og hjemmebagt brød


DESSERT

  • Dessert vælges fra selskabsmenuen, serveret på tallerken

 

BEMÆRK: TILLÆG VED BUFFET, 100,- KR. PR. PERSON.



VELBEKOMME!