Blog

Jule lagersalg på Rungstedgaard

ANDRE KALDER DET BLACK FRIDAY 
- VI KALDER DET JULE LAGERSALG PÅ RUNGSTEDGAARD

Kender du det, når man sidder med sin familie, vennerne eller kollegerne og taler om alle de ting, man skal nå inden det bliver december og jul.. og du tænker, "jeg når det nok". Men alligevel går tankerne på arrangementerne, pakkekalenderen til børnene og alle gaverne der skal købes... 

Derfor har vi gjort det nemt for dig at komme i hus med de første gaver. Så kom og se de fine, sjove, lune og lærerige gaveideer, som vores udstillere viser frem. 
Der er helt sikkert noget til enhver smag.

 

Fredag d. 23 november  fra 12 - 16

Søndag d. 25 november fra 10 - 16


Udstillerne
 

Mai Copenhagen
Flotte smykker, accessories og ure af klassisk nordisk design til både herre og damer. Mai tager udgangspunkt i de etniske symboler, men med præg af det simple nordiske design.

Bock CPH
Lækkert strik i Merino uld til børn af både kjoler, heldragter, bluser, sweatre, leggings, huer, halstørklæder mm. Herudover vil der også være mulighed for at købe julepynt med fra Maya Organic, som er økologisk og Fairtrade certificeret.

Art by Cat
Skønne produkter fra Decléor og en organisk te julekalender fra English Tea Shop. Catharina holder til på Rungstedgaard, hvor hun også laver forskellige behandlinger. Hør mere om det ved Catharinas stand.

Bohemian Living
Puder produceret af Vintage Sari kantha quilt, fine hæklede clutches samt julepynt med søpindsvin fra Key West med antikke tibetanske glasperler og halvædelsten.

Marie Melchior
Marie Melchior er madskribent og kogebogsforfatter og har i samarbejde med Betina Hastoft bl.a. udgivet bøgerne ”Vild med bønner – og alverdens bælgfrugter” og ”Morgenmad – spis dagen godt i gang”. Der vil på dagene være mulighed for at købe disse to bøger, som kan give inspiration til hverdags- og festmaden.
 

Broste CPH
Broste CPH kommer med et bredt udvalg af fantastiske ting til køkkenet - glas, kopper, skærebrædder og bestik. Herudover har de skåle, vaser og lanterner af fint nordisk design, alt sammen til rigtig gode priser.

 


BETALING FOREGÅR VIA MOBILEPAY

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!