FØLG MED I STORT OG SMÅT OG FÅ
GODE TIPS & TRICKS

NEM OG LÆKKER DESSERT
TIL SKT. HANS

Læs mere

Marengs er et lille køkkenmirakel. Så lette og luftige, at de nærmest smelter på tungen. Og så er de simpelthen så nemme at lave. 

Her er vores opskrift på en lækker Pavlova med lakrids og sommerbær - perfekt til Skt. Hans eller enhver anden hyggelig sommeraften.

Læs mere

Selv er jeg en smør og dild mand, men når jeg tænder grillen elsker jeg at kombinere bearnaise og nye danske kartofler. Så her får I lige opskriften på de mest syndige kartofler.

Lasse, Kok

Uhmmm... Nye danske kartofler

Læs mere

Smagen af sommer er for mange lig med smagen af alt det, du kan hente ind fra køkkenhaven. Jordbær, ærter, gulerødder og ikke mindst nye kartofler hører sommeren til. Hvordan nyder du de nye kartofler?

Læs mere

Tid til sommergrill- og marinade

Læs mere

Tiden er over os, hvor aftenerne bliver længere, nætterne bliver lysere og selskabet (og ikke mindst køkkenet) rykker ud på terrassen. Det er med andre ord, tid til grill.

Læs mere

10 Gyldne Strandtips

Læs mere

Hvad er mere oplagt end en dejlig strandtur på en god sommerdag? Det skulle da lige være en velforberedt strandtur... 

Læs mere

Müslibar - et sundt alternativ

Læs mere

En lækker snack, der er nem at have med i skole-, trænings- eller håndtasken, så du altid har lidt ekstra energi ved hånden.

Læs mere

5 gode staldtips

Læs mere

Alle konferencer er selvfølgelig forskellige, men der er altid nogle grundlæggende steps, man skal igennem, når man booker.

Her er vores bedste bud på 5 gode staldtips - når du booker en konference.

Læs mere

KJOLER, DER KLÆBER

Læs mere

Er du også en af dem, som hader når stoffet klistrer og klæber sig ind til kroppen, fordi det er lavet af hyper elektrisk stof - så har vi heldigvis et godt råd.

Læs mere

Mocktails

Læs mere

Skal I holde fest med unge festdeltagere, er det din tur til at køre hjem fra festen eller har du bare lyst til en læskende drink uden alkohol? Så prøv en mocktail.

Læs mere

SERVIETFOLDNING

Læs mere

Selv om festen skal holdes hjemme, så kan man jo godt gå all-in på borddækningen og folde servietter som en sand professionel. Her kan du, lure hvordan Giovanni folder en bispehue - det er slet ikke så svært...

Læs mere

KONFIRMATION 2018

Læs mere

Det er altid en udfordring at finde ud af, hvor og hvordan man skal holde en konfirmationsfest. Og der er mange ting at tage højde for når man skal vælge hvor festen skal holdes.

Læs mere

Kærnemælkshorn

med æblekompot og remonce
Læs mere

Lune hjemmebagte kærnemælkshorn på en lidt rå og kølig efterårsdag, lyder det ikke meget godt ? - det tror jeg vist nok det gør 😋

Læs mere

Book en rundvisning

- så gi'r vi frokost
Læs mere

Kender du ikke det, når vennerne eller kollegaerne efter beskrivelse af en sjov oplevelse udbryder "man skulle nok have været der"... Sådan er det også med Rungstedgaard.

 

Læs mere

SPINAT-BANAN-VAFLER

uden gluten, laktose og tilsat sukker
Læs mere

Spinatbananvafler er et langt ord, men spinatbananpandekager er endnu længere.

De sunde, men mega lækre vafler kan du nu selv lave ved vores morgenmadsbuffet her på Rungstedgaard - men du kan også brilliere med opskriften der hjemme.

Læs mere

Der findes et sted, hvor alle er velkommen!

Friske Franske Makroner med Lime ganache

Læs mere

Har du mod på at lave dine egne franske makroner med lime ganache, så er det bare om at komme til "kagegryderne". Makronerne er lette og friske i smagen - den perfekte forårsdessert. Så det er helt klart et projekt, der er værd at kaste sig ud i. Vores superkonditor, Helle, har været så sød at dele opskriften med os andre. God fornøjelse! 

Læs mere

Savner du sol & sommer

Læs mere

Vi kan klart anbefale at tage forskud på sommerens glæder med denne opskrift på verdens bedste mojito.

 

Læs mere

U-FORM eller SKOLEBORDE - øhh?

Læs mere

Det er ikke os alle sammen der er garvede mødebookere og præcis ved hvad vi skal spørge om og være obs på. Så her får du 5 gode staldtips, som er fine at tage udgangspunkt i. 

Læs mere

Kokkens tip til
knivskarpe knive

Læs mere

En forudsætning for at kunne lave god mad er at have værktøjet i orden. Kokkens knive er hans forlængede arm. Alle kokke har deres egne knive og der er en uskreven lov om ikke at røre andres knive.

Men hvordan passe man bedst på sine dolke?  

Læs mere

SNE HVIDE CHOCOLATE CRINKLES

Læs mere

De er gode til jul, men kan selvfølgelig nydes hele året rundt. Chocolate Crinkles er chokoladekage når den er bedst; blød i konsistensen, rig i smagen og ja, også rig på kalorier. Men snyd ikke dig selv for en lille bid af himmerig...

Læs mere

RUNGSTEDGAARD ROSÉ GLØGG

Læs mere

Mmmmm... kold rosé gløgg fra Rungstedgaard. Det skal da prøves. Se hvordan du laver det her.

Læs mere

5 SMÅ FIF TIL DEN STORE DAG

Læs mere

Der er så meget man skal huske og så meget man gerne vil have styr på når man skal holde en stor fest. Men bare rolig vi deler med glæde ud af vores erfaringer...

Læs mere

HVERDAGSKOST ER GOD KOST

Læs mere

Vi har ikke et dikteret madmanifest, som vi slavisk følger. Vi har bare en passion for at gøre vores gæster glade. 

Læs mere

HOLD ET GODT MØDE

Læs mere

DET ER IKKE "ROCKET SCIENCE"...

Vi har vist alle sammen prøvet at gå fra et møde uden rigtig at have forstået hvad formålet var, eller med en følelse af, at mødet kunne være holdt på den halve tid.

Men nu skal det være slut med at spilde tiden...

Læs mere

Bliv masterchef i dit eget køkken...

Læs mere

Vi er så glade og stolte af vores fantastiske kokke, men også en lille smule misundelige på deres evner i et køkken. Men bare rolig, vores søde kokke har lovet at hjælpe os lidt på vej.

Læs mere

VIDSTE DU AT...

Læs mere

Rungstedgaard ikke bare ligger godt - der er også en masse fantastiske muligheder. Konferencer, Fester, Hotel, Brunch... Vi kan det hele.

Læs mere