Det' måden vi gør det på


Rungstedgaard er ikke bare en smuk facade. Så snart du træder ind ad døren får du den fantastiske stemning og atmosfære at føle, som Rungstedgaard har at byde på. Vi er et hotel med fantastiske konferencefaciliter i Nordsjælland, kun 30 minutter fra København. Vi sætter vores gæster i centrum, så de føler sig hjemme selvom de er ude. 

Vi byder hver dag masser af gæster velkommen til vores faciliteter. Vi har både turister, møde- og konferencedeltagere, festgæster og folk der bare trænger til lidt afslapning i rolige omgivelser. Med så mange forskellige gæster, ved vi også at der er forskellige behov og ønsker, som vi selvfølgelig gør vores bedste for at imødekomme. 

 


MØDE ELLER KONFERENCE I NORDSJÆLLAND

På Rungstedgaard byder vi hver dag en masse glade møde- og konferencegæster velkommen til vores faciliteter. Her har de mulighed for at fordybe sig i den faglige dagsorden og tænke store tanker. Vi sørger for at der dagen igennem er alt det påkrævede til at holde mødet i gang. Alle vores lokaler er udstyret med det nødvendige AV udstyr, og der er masser af kaffeøer, sofaarrangementer og hyggelige kroge, hvor I har mulighed for at snakke sammen i mindre grupper, mens I nyder lidt kaffe eller te. Se vores udvalg af mødepakker her.


HOLD FEST PÅ RUNGSTEDGAARD

Drømmer du om en fest, hvor der er højt til loftet, masser af lækker mad, en stemning ud over det sædvanlige og, sidst men ikke mindst, en fest der skal holdes i fantastiske omgivelser – så er Rungstedgaard stedet. Vi elsker at holde fest af alle slags og typer, vi tager både imod små intime festselskaber, og helt store bryllupper og jubilæer. Er du interesseret i at holde din næste fest eller arrangement på Rungstedgaard, så er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Du kan også læse mere om fester på Rungstedgaard her. 


HOTELOPHOLD I SKØNNE OMGIVELSER

Lige meget om du kommer til Rungstedgaard for at feste, holde møde eller blot for at opleve Nordsjællands dejlige natur, så har du mulighed for at tage en overnatning på vores hotel. Vi har forskellige værelsestyper, som du kan vælge imellem. Ens for dem alle er, at de indeholder alt det du har brug for, til at kunne lade op til en ny dag. Efter en overnatning på Rungstedgaard vil du næste morgen blive mødt af en lækker morgenbuffet, med mange af vores skønne specialiteter. Læs mere om vores hotel.


RUNGSTEDGAARD - LIGE MIDT I NATUREN

Rungstedgaard har en enestående beliggenhed, lige ud til Øresund, park og skov. Her er der masser af mulighed for at trække sig tilbage og nyde stilheden og de skønne omgivelser. Der er også mulighed for at tage en omgang petanque med dine kollegaer, eller øve dig på vores putting green. Skulle du blive fristet til en dukkert i Øresund, så er der også mulighed for det eller I kan låne et par cykler og tage et smut forbi Louisiana. 


NORDSJÆLLANDS BEDSTE BRUNCH

Om søndagen serverer vi Nordsjællands bedste brunchbuffet, med alt hvad hjertet begærer. Er dette noget for dig, så kan du læse mere eller booke din søndagsbrunch her.


VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN!

Luk
Åben

AFSLUT DAGEN MED MANÉR

Læs mere

 
Hvorfor ikke selv bestemme hvor I skal afslutte dagen med drinks eller øl?

Efter en lang dag indenfor, hvorfor ikke afslutte dagen med en drink på jeres yndlings Rungstedgaard-spot? Vi pakker en af vores fine trækvogne med snacks og drikkevarer, som I kan tage med jer. 

Nemt og fleksibelt! 
 

Læs mere

"The Lounge" - Book bord

Læs mere

WINE N' DINE I LOUNGEN

"The Lounge" er vores hyggelige a la carte restaurant, som er en kombination af god mad og uformel stemning. Et sted hvor maden er lavet med kærlighed og hvor vores tjenere møder dig med et smil på læben. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen! 

 

Læs mere

Weekend getaway - Den perfekte julegave

Læs mere

WEEKEND GETAWAY TÆT PÅ SKOV OG STRAND
På Rungstedgaard tror vi på, at "det lille ekstra" gør en forskel, og vi sætter en stor ære i at vores gæster føler sig hjemme, når de er ude. Med en halv time fra København og 15 minutter fra Helsingør giver Rungstedgaard dig mulighed for at kombinere en weekend i storbyen med en weekend i det fri. Rungstedgaard ligger midt i den flotteste natur mellem vores egen park og bøgeskov, udsigt til Øresund og adgang til store grønne områder. 

VI SES PÅ RUNGSTEDGAARD

Læs mere

Der findes et sted, hvor du er langt væk, tæt på...

Det er altid dejligt at være på Rungstedgaard, det er flotte rammer og søde mennesker der giver god service. Der er styr på tingene og god fleksibilitet. Sofie Lorentzen, DTU.

LAST MINUTE MEETING

Læs mere


KØB EN STOL 

Har I brug for at holde et impulsivt møde eller måske blot brug for en arbejdsdag i andre omgivelser - så er I altid velkommen til at kigge forbi og "købe en stol" på dagen. I skal ikke booke i forvejen, blot kigge forbi.

 

Læs mere

BOOK MØDET ELLER KONFERENCEN I DAG!

Læs mere

 


Leder du efter et sted at holde din næste konference? Så hold den hos Rungstedgaard i Nordsjælland. Vores konference og mødepakker sikrer dig at du ikke behøver at bekymre dig om andet end selve din konference - Rungstedgaard tager sig ganske enkelt af alt det andet. Vi sørger blandt andet for lokaler, forplejning samt AV og IT-udstyr og er der noget der driller, så sørger vi også for teknisk assistance.

Læs mere