Det' måden vi gør det på


Rungstedgaard er ikke bare en smuk facade. Så snart du træder ind ad døren får du den fantastiske stemning og atmosfære at føle, som Rungstedgaard har at byde på. Vi er et hotel med fantastiske konferencefaciliter i Nordsjælland, kun 30 minutter fra København. Vi sætter vores gæster i centrum, så de føler sig hjemme selvom de er ude. 

Vi byder hver dag masser af gæster velkommen til vores faciliteter. Vi har både turister, møde- og konferencedeltagere, festgæster og folk der bare trænger til lidt afslapning i rolige omgivelser. Med så mange forskellige gæster, ved vi også at der er forskellige behov og ønsker, som vi selvfølgelig gør vores bedste for at imødekomme. 

 


MØDE ELLER KONFERENCE I NORDSJÆLLAND

På Rungstedgaard byder vi hver dag en masse glade møde- og konferencegæster velkommen til vores faciliteter. Her har de mulighed for at fordybe sig i den faglige dagsorden og tænke store tanker. Vi sørger for at der dagen igennem er alt det påkrævede til at holde mødet i gang. Alle vores lokaler er udstyret med det nødvendige AV udstyr, og der er masser af kaffeøer, sofaarrangementer og hyggelige kroge, hvor I har mulighed for at snakke sammen i mindre grupper, mens I nyder lidt kaffe eller te. Se vores udvalg af mødepakker her.


HOLD FEST PÅ RUNGSTEDGAARD

Drømmer du om en fest, hvor der er højt til loftet, masser af lækker mad, en stemning ud over det sædvanlige og, sidst men ikke mindst, en fest der skal holdes i fantastiske omgivelser – så er Rungstedgaard stedet. Vi elsker at holde fest af alle slags og typer, vi tager både imod små intime festselskaber, og helt store bryllupper og jubilæer. Er du interesseret i at holde din næste fest eller arrangement på Rungstedgaard, så er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Du kan også læse mere om fester på Rungstedgaard her. 


HOTELOPHOLD I SKØNNE OMGIVELSER

Lige meget om du kommer til Rungstedgaard for at feste, holde møde eller blot for at opleve Nordsjællands dejlige natur, så har du mulighed for at tage en overnatning på vores hotel. Vi har forskellige værelsestyper, som du kan vælge imellem. Ens for dem alle er, at de indeholder alt det du har brug for, til at kunne lade op til en ny dag. Efter en overnatning på Rungstedgaard vil du næste morgen blive mødt af en lækker morgenbuffet, med mange af vores skønne specialiteter. Læs mere om vores hotel.


RUNGSTEDGAARD - LIGE MIDT I NATUREN

Rungstedgaard har en enestående beliggenhed, lige ud til Øresund, park og skov. Her er der masser af mulighed for at trække sig tilbage og nyde stilheden og de skønne omgivelser. Der er også mulighed for at tage en omgang petanque med dine kollegaer, eller øve dig på vores putting green. Skulle du blive fristet til en dukkert i Øresund, så er der også mulighed for det eller I kan låne et par cykler og tage et smut forbi Louisiana. 


NORDSJÆLLANDS BEDSTE BRUNCH

Om søndagen serverer vi Nordsjællands bedste brunchbuffet, med alt hvad hjertet begærer. Er dette noget for dig, så kan du læse mere eller booke din søndagsbrunch her.


VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN!

Luk
Åben

Kom til åbent hus

Læs mere

TILMELD DIG ÅBENT HUS

Hos Rungstedgaard elsker vi en god fest, hvor stemningen er i top, maden er lækker, gæsterne er skønne og omgivelserne er fantastiske. Derfor ønsker vi også at hjælpe jer på vej mod den perfekte fest, men er vi godt klar over at mennesker og behov er forskellige. Derfor gør vi alt hvad vi kan, for at sammensætte den rigtige festoplevelse for dig og dine gæster. 

Læs mere

Der findes et sted, hvor du er langt væk, tæt på...

Giv et gavekort til jul

Læs mere

 
Julegavekort til Rungstedgaard

Mangler du en julegave, som er lidt mere end det sædvanlige?
- Forkæl en du holder af, med et gavekort til Nordsjællands bedste brunchbuffet eller et hyggeligt ophold på Rungstedgaard.

Læs mere

Indstilling til Møde & Event award 2019

Læs mere

PSSST SYNES DU OGSÅ VI ER EN AF DE BEDSTE?

Møde & Event awarden nærmer sig! Du kan være med til at bestemme, hvem der skal løbe med de forkellige priser, når de d. 27. marts 2019 bliver uddelt. Vi håber derfor, at du vil tænke lidt over kategorierne og vil være med til at indstille Rungstedgaard.

Vi takker alle på forhånd!

 

Læs mere

Det er altid dejligt at være på Rungstedgaard, det er flotte rammer og søde mennesker der giver god service. Der er styr på tingene og god fleksibilitet. Sofie Lorentzen, DTU.

LAST MINUTE MEETING

Læs mere


KØB EN STOL 

Har I brug for at holde et impulsivt møde eller måske blot brug for en arbejdsdag i andre omgivelser - så er I altid velkommen til at kigge forbi og "købe en stol" på dagen. I skal ikke booke i forvejen, blot kigge forbi.

 

Læs mere

BOOK MØDET ELLER KONFERENCEN I DAG!

Læs mere

 


Leder du efter et sted at holde din næste konference? Så hold den hos Rungstedgaard i Nordsjælland. Vores konference og mødepakker sikrer dig at du ikke behøver at bekymre dig om andet end selve din konference - Rungstedgaard tager sig ganske enkelt af alt det andet. Vi sørger blandt andet for lokaler, forplejning samt AV og IT-udstyr og er der noget der driller, så sørger vi også for teknisk assistance.

Læs mere