BYD FORÅRET VELKOMMEN
PÅ RUNGSTEDGAARD

LÆKKER KAFFE
KOLDT KILDEVAND
HURTIGT WIFI

- OG DET ER GRATIS -

LOUNGESTEMNING

Læs mere

TA' EN DEJLIG KOP KAFFE 
OG NYD DEN PÅ DIT YNDLINGSSPOT ET STED HUSET

- DU KAN OGSÅ NYDE DEN UDE I PARKEN - 

Læs mere

BØLGESKVULP

Læs mere

DET LARMER LIDT,
FOR HER ER BÅDE FUGLEKVIDER OG BØLGESKVULP

- MEN BARE ROLIG KØBEHAVN ER KUN 30 MIN. HERFRA -

Læs mere

HONESTYBAR

Læs mere

NYD ET GLAS I LOBBYEN
ELLER NYD DET PÅ TERRASSEN

- HVER DAG FRA KL. 16 -

Læs mere

SKØNT HOTEL I NORDSJÆLLAND


Rungstedgaard rummer på en charme og beliggenhed, som er ud over det sædvanlige. Lige fra du træder ind af døren bliver du mødt med smil og åbne arme af folk der er klar til at hjælpe dig på plads. Her finder du et hotel der har alt det man behøver for at lade op, samt trække sig tilbage og nyde dagens begivenheder. Vi har 138 værelser og 3 suiter, så der er masser af plads, hvis du har lyst til en hotelovernatning på Rungstedgaard.


VORES VÆRELSESTYPER

Hos Rungstedgaard tilbyder vi følgende værelsestyper:

Der er altid inkluderet en lækker morgenbuffet i et ophold på Rungstedgaard. Denne tilberedes af vores dygtige kokke og nydes i restauranten med udsigt til Øresund.


HOTELOVERNATNING TIL TURISTER, FEST OG KONFERENCEGÆSTER

Alle er velkomne hos Rungstedgaard hele året rundt. Her er altid masser af liv fra både turister samt fest- og konferencegæster der gerne vil opleve Rungstedgaard og Nordsjællands dejlige natur.

Værelserne er lyse og venlige, så du kan få en god nats søvn. Næste morgen vil du blive mødt af et lækkert morgenbord, så du er klar til at tage imod den nye dag. Vi gør opmærksom på at vores restaurant ikke er en a la carte restaurant, så om aftenen tilbyder vi kun forudbestilt middag til vores konferencegæster. Der ligger dog flere rigtig lækre middagsrestauranter nede ved Rungstedhavn. Her kan I nyde udsigten til Øresund mens I får jer et dejligt måltid, og bagefter vende tilbage til Rungstedgaards hyggelige bibliotek og loungeområde for en kop kaffe og en lille snack. 

Er du på Rungstedgaard i forbindelse med en fest er der mulighed for at booke en hotelovernatning. Dette kan være en fordel, hvis festen er sat til at vare til langt ud på natten. Så kan du i stedet for at køre hjem, booke et af vores værelser, og sikre dig en smule søvn inden dagen atter gryr. 

Vi har også mange overnattende konferencegæster, især når konferencerne strækker sig over flere dage. Her er der god mulighed for at lade op på værelserne og diskutere dagens events i en af de mange hyggelige kroge og i sofaarrangementerne rundt omkring på Rungstedgaard. Der er fri Wifi på alle værelser. 


HOTELOPHOLD I NORDSJÆLLAND

Med et hotelophold på Rungstedgaard er der ikke langt til den skønne natur som Nordsjælland har at byde på. Vi har udsigt til Øresund, og ligger lige midt i vores egen park og bøgeskov. Derudover er du kun en halv times kørsel fra København og 15 minutter fra Helsingør. Sidst men ikke mindst, så er der altid gratis parkering for vores gæster.  

Her kan du stille og roligt slappe af, væk fra den travle hverdag og nyde naturen. Har I brug for lidt aktiviteter i løbet af dagen, så tilbyder vi vores gæster mulighed for at låne cykler, træne i vores fitness eller låne et håndklæde og tage et dyp Øresund. Mulighederne er mange og der er fri mulighed for også at udnytte parkens faciliteter. Her kan man blandt andet træne på vores putting green eller tage en omgang petanque. Læs her mere om vores mange aktiviteter.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vil du vil høre nærmere om dine muligheder.

Luk
Åben

LUKSUSSUITER

Læs mere

NÅR DU FORTJENER LIDT EKSTRA

- BOOK EN AF VORES SUITER -

Læs mere

LÆS DAGENS AVIS

Læs mere

HOLD DIG OPDATERET MED FRI ADGANG
TIL DAGENS AVISER & MAGASINER

- HAPPY READING -

Læs mere

BYENS BEDSTE BELIGGENHED

- NORD FOR KØBENHAVN -

HØJE PANELER & DESIGNKLASSIKERE

Læs mere

NYD ET OPHOLD I VORES SMUKKE OMGIVELSER

 - SÅVEL INDE SOM UDE -

Læs mere

MORGENMAD I SÆRKLASSE

Læs mere

VI TØR NÆSTEN GARANTERE,
AT DET BLIVER EN GOD DAG

- VELBEKOMME -

 

 

Læs mere

KULTUROPLEVELSER HER & DER

Læs mere

KAREN BLIXEN LIGGER BEGRAVET I BAGHAVEN
OG LOUISIANA ER LIGE OP AF KYSTEN

- OG SÅ ER TIVOLI OG STRØGET KUN 1/2 TIME VÆK -

Læs mere