Gastronomi

Vores køkken

Vores køkken har en meget enkel filosofi. Smagen skal være i centrum og kun de bedste af sæsonens råvarer bliver brugt i madlavningen. 

Vores team af engagerede kokke jongelere dagligt med alt fra "det lille ekstra" til frokostbuffeten til de helt store og sublime madoplevelser til selskaber og i vores hyggelige a la carte restaurant.

Menuerne er baseret på årstidens bedste råvarer, men kan variere fra dag til dag, afhængig af hvilke råvarer der er tilgængelige og smager bedst lige nu.

Alt laves fra bunden, og køkkenet har udviklet en række spændende delikatesser, som regnes for klassikere blandt vores stamgæster.


VELBEKOMME...
 

Jeg elsker den hektiske energi og stemning i køkkenet, hvor vi er til eksamen hver dag. Gæsterne skal have en gastronomisk oplevelse ved hvert eneste måltid, så vi gør alt for at skabe unikke smagsoplevelser, kreeret med friske og gerne lokale råvarer tilberedt fra bunden. Jan, køkkenchef.